Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده سریال «میدان سرخ» که اواخر فروردین خبر توقف فیلمبرداری آن به دلیل کرونا منتشر شده بود، از آخرین وضعیت این سریال خبر داد و گفت: درحال حاضر مشغول فیلمبرداری کار هستیم و مشکلی هم تا الان بوجود نیامده است.

به گزارش روی خط رسانه برنا؛ تا این لحظه همه بازیگران فصل اول  «میدان سرخ» مقابل دوربین رفته‌اند اما قطعا در فصل دوم بازیگران جدیدی نیز به این پروژه اضافه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال حاضر ابراهیم ابراهیمیان از این پروژه جدا شده و کارگردانی ادامه فصل اول و فصل دوم را بهرام بهرامیان به عهده گرفته‌اند.

این تهیه‌کننده درباره صدمه‌ای که کرونا به این سریال وارد کرد، گفت: این بیماری به جد تاثیر زیادی بر پروژه داشت و باعث توقف روند تولید تا ۵ یا ۶ بار شد که این اتفاق، صدمه‌ای میلیاردی به گروه و پروژه وارد کرد.

نوروزبیگی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تا این لحظه واکسن کرونا دریافت کرده‌اند یا خیر گفت: گروه «میدان سرخ» تا این لحظه واکسنی دریافت نکرده‌ است و فکر می‌کنم تا الان هیچ یک از سریال‌هایی که در بخش خصوصی ساخته می‌شوند واکسنی دریافت نکرده‌اند و اگر دریافتی نیز بوده ممکن است برای سریال‌های تولید صدا و سیما باشد.

به گفته این تهیه‌کننده سریال «میدان سرخ» قرار است در دو فصل تولید شود و تا این لحظه ۷۰ درصد از فصل اول آن مقابل دوربین رفته است. فصل دوم این پروژه نیز در ادامه فصل اول پیش می‌رود و تغییری در خط داستانی سریال رخ نمی‌دهد.

حمید فرخ نژاد، مهتاب کرامتی، بهرام افشاری، کاظم سیاحی، مسعود کرامتی، امید روحانی، بهدخت ولیان، آرمین رحیمیان، با هنرمندی علی مصفا و امیر حسین آرمان بازیگران این سریال هستند.

منبع: صبا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه دوربین بخش خصوصی صدا و سیما امیرحسین آرمان بهرام بهرامیان ابراهیم ابراهیمیان میدان سرخ تا این لحظه میدان سرخ فصل اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان حقابه را می دهد؟

تین نیوز

یک نماینده مجلس گفت: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمد سرگزی درباره تامین آب در حوزه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ما در این حوزه ۲ بحث داریم یکی اینکه تامین آب شرب حتما باید از منابع داخلی تامین شود به همین دلیل پروژه هایی برای تامین آب شرب پایدار برای یک میلیون نفر جمعیت شمال استان سیستان و بلوچستان از چاه های تهلاب، دشت هامون، هرمک و بندان شروع شد. قرار بود این پروژه ها تا آذرماه ۱۴۰۲ به پایان رسیده و عملیاتی شود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی در هر حال بارندگی رخ داد و میزانی هم آب از هیرمند وارد و فرصتی داده شد که پروژه ای را که باید در آذر ماه به اتمام می رسید سریع تر نهایی شود.

سرگزی افزود: پروژه دوم انتقال آب از تهلاب در شرق زاهدان است که براساس آن ۵۰ میلیون متر مکعب آب به زاهدان و شهرهای منطقه سیستان منتقل می شود. این پروژه هم توسط قرارگاه خاتم اجرایی و بودجه ای هم در مجلس برای این موضوع پیش بینی شده و پروژه سوم هم انتقال آب از دریای عمان است.

وی در ادامه درباره حقابه هیرمند تصریح کرد: به موجب معاهده ۱۳۵۲؛ افغانستان مکلف است در سال هایی که بارندگی نرمال است ۸۳۰ میلیون متر مکعب آب را به ایران تحویل دهد، در ۲ هفته اخیر بارندگی های خوبی در حوضه آبریز هیرمند بوقوع پیوست و اکنون آب خیلی خوبی وجود دارد اما متاسفانه با انفعال دستگاه های متولی از جمله کمیساریای آب هیرمند و وزارت امور خارجه حقابه را دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود جدی پیدا کنند و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون ماهیت سد کمال خان را ایجاد انحراف در مسیر آب عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته آب از هیرمند وارد ایران شده اما دریچه های آب فقط می توانند ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه به سمت رودخانه هدایت کند در صورتی که حجم سیلاب ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه است و مابه التفاوت این آب به مسیرهای دیگر منحرف می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • شرافتی: رانندگی مینی‌بوس در «نون‌خ۵» برای من چالش‌برانگیز بود
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • مسیر میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم مسدود است
  • بلینکن در ریاض ادعای ضدایرانی کرد